Διεκόπη η δίκη - «Απέδειξε πόσο ψυχρή & δειλή είναι, προσπάθησε να με σκοτώσει», δήλωσε η Ιωάννα (Video)

Συγκλονιστική και καθηλωτική με το ψυχικός της σθένος σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία εμφανίστηκε κανονικά στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, σε αντίθεση με την δράστιδα, Έφη Κακαρατζούλα η οποία δεν παρέστη. Η δίκη διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. 15 μέρες μετά.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την διακοπή της δίκης

Η Ιωάννα ένα κορίτσι μαχήτρια, ένα σύμβολο δύναμης μετά την διακοπή της δίκης για τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, αποχωρώντας από το δικαστήριο, καταλυτική ως παρουσία εξ αρχής,  βρήκε επιπλέον τη δύναμη και μίλησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-09/ioanna-paliospirou.jpeg.webp?itok=mXw1gSfl

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τους δημοσιογράφους και ανέφερε στις κάμερες: «Για ακόμη μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

Ακούστε την…

Το δικαστήριο διέκοψε μετά από πρόταση του εισαγγελέα για άλλη συνεδρίαση καθώς η ακροαματική διαδικασία θα είναι μακρά και οι μάρτυρες που θα καταθέσουν είναι πολλοί. Έτσι η δίκη θα αρχίσει απρόσκοπτα σε άλλη συνεδρίαση. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Ιωάννα βιτριόλι

Η Ιωάννα έφτασε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα. Φορώντας ένα καπέλο και μάσκα πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Η εικόνα της συγκλόνισε. Από μόνη της μια δήλωση για το Γολγοθά που περνά τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ύστερα από εκείνο το πρωινό που η δράστρια της έστησε καρτέρι στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας στην οποία εργαζόταν και την έλουσε με βιτριόλι.

Επίθεση με βιτριόλι: Η ψυχρή δήλωση της κατηγορουμένης για την απουσία της και το μεγαλείο ψυχής της Ιωάννας

Πριν την έναρξη της διαδικασίας η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας γενναιόψυχα, πως δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Επίθεση με βιτριόλι: Η δήλωση της κατηγορουμένης για την απουσία της

Λίγο, αργότερα ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου την προσέγγισε για να της μιλήσει. Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα της άγριας επίθεσης, ζητώντας από το θύμα να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Ο ίδιος, λίγο αργότερα, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι η Ιωάννα του είπε ότι αντιλαμβάνεται και δέχεται τα όσα της είπε και ότι ξεχωρίζει την ανθρώπινη διάσταση του θέματος με τη νομική.

Η κατηγορούμενη Έφη Κακαρατζούλα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σε γραπτή δήλωσή της ενημέρωση ότι θα εμφανιστεί σε μετέπειτα στάδιο της δίκης.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, έλαβε το λόγο στο δικαστήριο και ζήτησε ευνοϊκότερη μεταχείριση της δράστριδος, δηλαδή να μετατραπεί η κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η θέση της υπερασπίσεως είναι πως πρόκειται για μια κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Και όχι ένα πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και τα διεθνή χρονικά εγκλημάτων.