Γνωστό μοντέλο συνελήφθη στη Γλυφάδα για διακίνηση κοκαΐνης

Γνωστό μοντέλο που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε reality  μόδας, συνελήφθη στην Γλυφάδα, από την ΕΛ.ΑΣ., για διακίνηση κοκαΐνης.

Η 31χρονη, που έχει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Γλυφάδας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη συγκεκριμένα, να μεταφέρει συνολικά 35 γραμμάρια κοκαΐνης, σε δόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η κοκαΐνη ήταν μάλιστα χωρισμένη σε 35 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου το οποίο εκείνη οδηγούσε το βράδυ του Σαββάτου 21/08/2021.

Σε βάρος της νεαρής γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αύριο, Τρίτη (24/8), αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες και ότι δεν ξέρει πώς βρέθηκαν οι συσκευασίες με την κοκαΐνη κρυμμένες μέσα στο αυτοκίνητό της.