Νεκρός στα 32 ο στυλίστας Νάσος Κάτρης μία μέρα μετά την 1η δόση του AstraZeneca (Video)

Συγκλονιστική μαρτυρία: "Έκανε έμετο, έβγαλε αίμα και έπαθε αναρρόφηση"...

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης 8 Ιουνίου,  ο σχεδιαστής και διακεκριμένος στυλίστας Νάσος Κάτρης, ο οποίος ήταν μόλις 32 ετών, χωρίς προβλήματα υγείας και μόλις την προηγούμενη ημέρα, Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, είχε κάνει τη πρώτη δόση του εμβολίου, της AstraZeneca για τον κορωνοϊό.

Τον ταλαντούχο δημιουργό, φαίνεται πως βρήκαν νεκρό, φιλικά του πρόσωπα στο σπίτι του, στο Λαγονήσι, καθώς ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις, που του έκαναν.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/nassos-katris2.jpg.webp?itok=AxBteY6p

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στη Χαλκίδα, τον τόπο καταγωγής του, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής αλλά και στη Μύκονο, ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε και εργαζόταν στην Αθήνα.

Νάσος Κάτρης: Ερωτήματα για τον μυστηριώδη θάνατο του στυλίστα – Το «αντίο» από τον Σάββα Πούμπουρα

Συγκλονιστική μαρτυρία: “Έκανε έμετο, έβγαλε αίμα και έπαθε αναρρόφηση”…

Ο άτυχος 32χρονος στυλίστας τη Δευτέρα έκανε την πρώτη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca και ήταν καλά στην υγεία και τη διάθεσή του, επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, «έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση».

«Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» πρόσθεσε η σχεδιάστρια.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.