Αναβολή στη δίκη των 2 αλλοδαπών για την επίθεση σε βάρος 26χρονης

Στις 22 Ιουνίου θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση της στυγνής σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 26χρονης στην παραλία Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από ομάδα Πακιστανών την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι 6 άτομα της επιτέθηκαν αφαιρώντας της την μπλούζα και παράλληλα την βιντεοσκοπούσαν και  μετέδιδαν τα όσα συνέβαιναν στο διαδίκτυο.

Αυτή ακριβώς η βιντεοσκόπηση –  αναμετάδοση, είναι και το αποδεικτικό στοιχείο, που τους έφερε ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά και ο λόγος της σύλληψης και δίωξής τους.

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, ωστόσο οι δικαστές αποφάσισαν να αναβάλουν τελικά την υπόθεση, ώστε να έρθει να καταθέσει στη δίκη η καταγγέλλουσα.

Στη δίκη που θα συνεχιστεί την Τρίτη 22 Ιουνίου, οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και δεν διώκονται για την επίθεση την οποία κατήγγειλε η 26χρονη, γεγονός που εγείρει αντιδράσεις.

Τι ισχυρίστηκαν οι 2 συλληφθέντες-κατηγορούμενοι ενώπιον του αυτοφώρου:

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι, ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε, προκειμένου να προσέλθει αυτοπροσώπως η καταγγέλλουσα  και να καταθέσει.