Χυδαία επίθεση αλλοδαπών εναντίον 26χρονης σε πλαζ της Αττικής!

Μία απίστευτα θρασεία και τρομακτική επίθεση, δέχτηκε νεαρό ζευγάρι, καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που κατευθύνονταν προς το όχημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, η 26χρονη γυναίκα σε κάποια στιγμή έμεινε για λίγο μόνη της στον χώρο στάθμευσης και τότε μία ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να τη βιντεοσκοπεί με κινητό.

Επιχείρησαν να ξεγυμνώσουν την κοπέλα, που ούρλιαζε τρομοκρατημένη

Στη συνέχεια, ένα από τα άτομα, της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας που προέβη σε αυτήν την χυδαία επίθεση σε βάρος της.

Είχε γίνει live αναμετάδοση η στιγμή της επίθεσης

Να σημειωθεί επίσης, ότι από τις Αρχές διαπιστώθηκε πως το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε γίνει και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, αναμένεται η προφυλάκισή τους, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην χυδαία επίθεση.

Στον ανακριτή οδηγούνται τη Δευτέρα 7 Ιουνίου οι δύο από τους δράστες

Στον ανακριτή οδηγούνται νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουνίου, οι δύο Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τη σεξουαλική επίθεση στην 26χρονη γυναίκα στην Αγία Μαρίνα.

Οι δύο Πακιστανοί κατηγορούνται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας.

Η 26χρονη Ελληνίδα, η οποία είναι παντρεμένη με Πακιστανό, κατήγγειλε χθες ότι στο «Μοχίτο Μπέι», σε πάρκινγκ, ενώ έμεινε για λίγα λεπτά μόνη της αναμένοντας τον σύζυγό της, δέχθηκε επίθεση από 6 Πακιστανούς, που της έσκισαν την μπλούζα και επιχείρησαν να τη βιάσουν, ενώ ένας εξ αυτών βιντεοσκοπούσε και μετέδιδε live την χυδαία επίθεση.

Την ίδια ώρα έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό των 4 άλλων ανδρών, που σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης της επιτέθηκαν.