«Έπεσε» η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα

Mόλις λίγα.. δευτερόλεπτα  έμεινε ανοιχτή  η πλατφόρμα  http://www.koinonikomerisma.gr/ όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν αίτημα για να λάβουν κοινωνικό μέρισμα. έ

Το υπουργείο εργασίας, μέσα στην «πρεμούρα» του να παρέχει στον κόσμο τις πολυ-υποσχόμενες κοινωνικές παροχές, αμέλησε να… κατασκευάσει σωστά την ιστοσελίδα, ενώ όλος ο κόσμος την περίμενε για περίπου μια εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην «αντέξει» τις πολλές επισκέψεις.

Η ιστοσελίδα αρχικά παρουσίασε σφάλμα κατά την είσοδο των διαπιστευτηρίων του επίδοξου δικαιούχου του μερίσματος, ενώ στη συνέχεια «έπεσε» τελείως.

Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι η ιστοσελίδα να έχει «πέσει» λόγω του υπερβολικού φόρτου.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, ορισμένοι χρήστες αντιμετώπιζαν πρόβλημα κατά τη διάρκεια της υποβολής της αίτησης τους, καθώς στα μισά της διαδικασίας, το σύστημα έχανε τα δεδομένα τους και τους οδηγούσε πάλι στην αρχή.

Γίνονται εργασίες αναβάθμισης  

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 17:30 στην ιστοσελίδα http://www.idika.gr/, η πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι περίπου τις 20:30 του Σαββάτου (8/12), προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.  Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ξεκίνησαν από τις 4.30μμ του Σαββάτου 8/12/2018 εργασίες αναβάθμισης του δικτυακού εξοπλισμού στον οποίο βρίσκεται μεταξύ άλλων και η πλατφόρμα του κοινωνικού μερίσματος 2018. Εκτιμάται ότι η πλατφόρμα θα παραμείνει εκτός δικτύου για τις επόμενες 3 ώρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Προτεινόμενα για εσάς