Σκηνές που καθηλώνουν: Άνθρωποι μέσα στη θάλασσα παλεύουν να σωθούν από τη φωτιά (φωτο&βίντεο)

Άνθρωποι μέσα στη θάλασσα παλεύουν για τη ζωή τους την ώρα που έξω στην ακτή η φωτιά καίει τα πάντα. Η αγωνία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Κρατούν στα χέρια τα παιδιά τους, τα ζώα τους, τις βαλίτσες τους και ό,τι άλλο πρόλαβαν να σώσουν.

Κάποιοι από αυτούς κολύμπησαν για ώρες μέχρι να καταφέρουν να σωθούν όταν περισυνελέγησαν από εθελοντές που έσπευσαν με τα σκάφη τους στην περιοχή, από το λιμενικό, τη φρεγάτα Έλλη και άλλα πλοία. Κάποιοι δεν τα κατάφεραν…

Μια γυναίκα με το όνομα «Elia Kallia» ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες και βίντεο που αποτυπώνουν τα όσα βίωσαν οι άνθρωποι αυτοί, τη Δευτέρα στο Μάτι.

Η ίδια, ποστάροντας στο λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο δείχνει τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, στο Μάτι.

«Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται», είναι το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτησή της.

matitrgd007
matitrgd006
matitrgd005
matitrgd004
matitrgd003
matitrgd002
matitrgd001