Με άδεια απ' το ψυχιατρείο ο πατέρας που σκότωσε την 18χρονη κόρη του και κρεμάστηκε στην Ξάνθη

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σε χωριό της Ξάνθης, όταν εντοπίστηκε ένα 18χρονο κορίτσι νεκρό στο σπίτι του, ενώ ο πατέρας του βρέθηκε κρεμασμένος σε κοντινό δάσος με ματωμένα χέρια.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Xanthi2.gr, δίπλα στο σημείο όπου εντοπίστηκε κρεμασμένος ο πατέρας, βρέθηκε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του. Όπως ανέφερε, η κόρη είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο έφτασε εσπευσμένα η αστυνομία η οποία και απέκλεισε την περιοχή.

Με άδεια από ψυχολογική κλινική ο πατέρας της 18χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του  thrakitoday.com, ο πατέρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και πριν λίγες ημέρες νοσηλεύονταν σε αντίστοιχη κλινική του νοσοκομείου Δράμας ο οποίος πήρε 3ήμερη άδεια για να επισκεφθεί τα 5 παιδιά του στο χωριό.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μητέρα της πολυμελούς οικογένειας, είχε δώσει πριν χρόνια τέλος στην ζωή της, αφήνοντας…ορφανά τα πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων και η άτυχη 18χρονη την οποία σκότωσε ο πατέρας της.

Η εξέταση του Ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκος Κιφνίδη, από την εξέταση του στις δύο σορούς, στο xanthi2.gr αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει, ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή, όπως αναφέρει.

Οι 4 αδελφές της κοπέλας βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, όπου και παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.