Χαλκηδόνα: Την πέταξε σε κανάλι γιατι νόμιζε ότι ήταν νεκρή

Μια απίστευτη υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας εξιχνίασε η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Οι αρχές είχαν εντοπίσει στις 7 Δεκεμβρίου μια 34χρονη βαριά τραυματισμένη από διερχόμενη οδηγό στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 34χρονη είχε εγκαταλειφθεί σε αρδευτικό κανάλι από έναν άγνωστο, ο οποίος την είχε παραλάβει με το αυτοκίνητό του από την οδό Γιαννιτσών με σκοπό την ερωτική συνεύρεση. Την ώρα που κινούνταν προς την περιοχή του Δενδροποτάμου, ο δράστης, με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου, της επιτέθηκε απρόκλητα, καταφέροντάς της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Πεπεισμένος ότι η γυναίκα είχε εκπνεύσει, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και αφού την έριξε σε αρδευτικό κανάλι απομακρύνθηκε με το όχημά του.

Ο 27χρονος δράστης εντοπίστηκε στην Αθήνα και προσήχθη στο τμήμα Ομονοίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από εκεί έγινε η μεταγωγή του για τη Θεσσαλονίκη. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε και ο μεταλλικός σωλήνας που, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, ήταν και το όργανο της επίθεσης.