Τραγωδία με 1 νεκρό στην Κατερίνη - Φωτιά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια - Εγκλωβίστηκαν 4 κοπέλες

Η φωτιά που ξέσπασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στις 7.30 το πρωί, σε τουριστικό κατάλυμα στην Κατερίνη στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου.

Ο ένοικος του διαμερίσματος εγκλωβίστηκε από τις φλόγες κι ο θάνατός του ήταν μοιραίος. Οι πυροσβέστες που βρήκαν τη σορό δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα αφού ήταν παραμορφωμένη. Έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα, που προκάλεσαν όπως όλα δείχνουν τον θάνατό του.

Αμέσως μετά οι άντρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν 4 νεαρές κοπέλες που βρίσκονταν στο διπλανό διαμέρισμα και φώναζαν απεγνωσμένες για βοήθεια. Τα κορίτσια, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο αργότερα. Όλη η περιοχή είναι ανάστατη από την ανείπωτη τραγωδία ενώ αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις και εξετάζουν τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ώστε να διαπιστώσουν τι προκάλεσε τη φωτιά.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες πριν ξεσπάσει η φωτιά, ακούστηκε ισχυρή έκρηξη, και εκσφενδονίστηκαν τζάμια και ξύλα από τα παράθυρα του διαμερίσματος δεκάδες μέτρα μακριά.