Τσοχατζόπουλος: Δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι-Σήμερα θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από πέντε χρόνια στη φυλακή που παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ, σύμφωνα με το τρέιλερ της εκπομπής.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «υπονόμευση» και «βρώμικο πόλεμο» εις βάρος του.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί του πολυτελούς βίου του, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι βασίστηκαν όλα σε ψεύδη. «Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα» λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Έγινε μια προσπάθεια… Την εκτιμώ. Την στιγμή αυτή, είναι το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις […] Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα» απαντά σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου. «Ναι, τι να ψήφιζα; Μα, υπάρχει τίποτε άλλο. Τι να ψηφίσεις δηλαδή, δεν κατάλαβα» λέει χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «τη στιγμή αυτή είναι το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις» δηλώνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, αποκαλύπτοντας τι θα ψήφιζε σήμερα, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από πέντε χρόνια στη φυλακή.