Απίστευτο: Σκυλίτσα στην Άρτα συντροφεύει το αφεντικό της ακόμα και στον τάφο του (φωτό)

Το  Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας γνωστοποίησε μια πολύ συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκυλάκι στην περιοχή.

Το Σωματείο ανάρτησε στο Facebook ένα κείμενο, εξηγώντας ότι η πανέμορφη σκυλίτσα “έχασε” το αφεντικό της πριν από 2 μήνες, ωστόσο η αγάπη που του έτρεφε είναι τέτοια, που πλέον κάνει βόλτες στο νεκροταφείο όπου βρίσκεται ο τάφος του.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η 2χρονη σκυλίτσα ανεβαίνει ακόμα και πάνω στον τάφο του αφεντικού της, ενώ είναι στεναχωρημένη.

Μέλος του φιλοζωικού Σωματείου το ταΐζει καθημερινά ενώ της επόμενες ημέρες θα στειρωθεί με το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου.

Το φιλοζωικό σωματείο γράφει στο Facebook: Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός μας φίλος. Η κούκλα των φωτογραφιών ζούσε με το αφεντικό της μέχρι που εκείνος απεβίωσε πριν από περίπου δυο μήνες. Έκτοτε τον συντροφεύει στο νεκροταφείο όπου και περιμένει! Είναι θηλυκό, περίπου δυο ετών ,φιλικό αλλά πολύ στενοχωρημένο. Την ταΐζουν μέλος του σωματείου όμως δεν αξίζει να ξαναβρεί την στοργή και να κάνει μια νέα αρχή;Τις επόμενες μέρες θα στειρωθεί με το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων του δήμου Αρταίων και ελπίζουμε να βρει την αγάπη που της αξίζει!