Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουσσάς

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Παναγιώτης Μουσσάς, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (291/17). Ο Μουσσάς είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί, καθώς ήταν ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.

Σε δήλωσή τους οι συνήγοροί του, Σάκης Κεχαγιόγλου και Θεόδωρος Μαντάς, δήλωσαν: «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη, δια των θεσμοθετημένων οργάνων της, όταν επικρατεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αποκαθιστά άστοχες αποφάσεις που ελήφθησαν σε επιβαρυμένο επικοινωνιακό περιβάλλον».

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κινητοποιήθηκε έπειτα από καταγγελίες, οργανώνοντας επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης είχαν συλληφθεί οι δημοσιογράφοι Χρήστος Φράγκου και Παναγιώτης Μουσσάς, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτης Μαυρίκος, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Αττική Οδό.