Έκλεψε αυτοκίνητο και έβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει παριστάνοντας τον αστυνομικό

Περίσσευμα θράσους, το οποίο και τελικά διευκόλυνε τη σύλληψή του είχε 27χρονος ημεδαπός στο Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος αφού έκλεψε αυτοκίνητο, στη συνέχεια παράστησε τον  αστυνομικό για να βάλει βενζίνη χωρίς να πληρώσει ενώ έκλεψε και από το βενζινάδικο 180 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 21.01.2017, ο δράστης έκλεψε Ι.Χ. αυτοκίνητο 61χρονου, το οποίο και είχε για δύο μέρες. Το βράδυ της Δευτέρας, στις 23.01.2017,, πήγε σε βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Ικάρου, δήλωσε αστυνομικός και έβαλε 30 ευρώ βενζίνη, χωρίς να πληρώσει. Μάλιστα έκλεψε από το κατάστημα 180 ευρώ και πακέτα τσιγάρα.

Φεύγοντας ωστόσο τράκαρε το κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψε για να συλληφθεί τελικά το πρωί της Τετάρτης από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

To κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής, κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.