Ρόδος: Εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά!

Λουόμενοι στη Ρόδο απολάμβαναν τον ήλιο και τα νερά της παραλίας της Τσαμπίκας, όταν είδαν μια εφοριακό να πέφτει στη θάλασσα για να πιάσει μια φοροφυγά που προσπαθούσε να αποφύγει το πρόστιμο!

Όλα ξεκίνησαν όταν μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών πήγαν στην παραλία για να κάνουν ελέγχους. Μια Κινέζα που έκανε μασάζ στους λουόμενους έναντι αμοιβής φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει.

Αστυνομικοί και εφοριακοί έτρεχαν για να την πιάσουν, όμως αυτή βούτηξε στα νερά με τα ρούχα της και έμεινε στη θάλασσα σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την ακτή.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», η Κινέζα αρνούνταν να βγει στη στεριά παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα διότι σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να επέμβει το λιμεναρχείο.

Ωστόσο η Κινέζα μασέρ δεν γνώριζε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες με σκοπό να κάνουν ελέγχους κι έτσι η εφοριακός που φορούσε το μαγιό της έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η Κινέζα δεν αντιστάθηκε και έτσι στην ακτή οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ οι εφοριακοί επέβαλαν σε βάρος της, το πρόστιμο που προβλέπεται.