Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τον έκαψαν και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση με το πτώμα άνδρα που βρέθηκε από ψαρά σήμερα τα ξημερώματα σε βράχο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Ήταν λίγο μετά τις 5:30 το πρωί, όταν ψαράδες ενημέρωσαν την αστυνομία για το μακάβριο εύρημά τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, το πρόσωπο του οποίου, όμως, δεν αναγνωρίζεται. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, κάνουν λόγο για φρικιαστικό θάνατο καθώς ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που τον σκότωσαν, να του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του. Μάλιστα εξετάζεται ακόμα και το σενάριο οι αδίστακτοι δράστες να έβαλαν φωτιά στον άνδρα πριν τον πυροβολήσουν στο κεφάλι και να τον άφηναν να καίγεται ζωντανός.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα υπάρχουν τα υπολείμματα μίας εστίας φωτιάς. Στο σημείο, το οποίο είναι σε απόσταση περίπου 200μ. από το δρόμο, βρίσκεται ιατροδικαστής ο οποίος αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αγνώστων στοιχείων άνδρα.