Αυτός είναι ο βαρύς οπλισμός της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά πως η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών διαθέτει βαρύ οπλοστάσιο και γι αυτό το λόγο έχει επιλέξει από την πρώτη στιγμή να κάνει εντυπωσιακά χτυπήματα, που έχουν να κάνουν όχι μόνο με συμβολισμό αλλά και με επίδειξη δύναμης.

Τα χτυπήματα της Ο.Λ.Α. αποδεικνύουν ότι οι τρομοκράτες έχουν σίγουρα στη διάθεσή τους ένα ρουκετοβόλο, τρία Καλάσνικοφ, ενώ εκτιμάται πως έχουν πιστόλια και χειροβομβίδες, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση συμπλοκής.
Στην ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν οι τρομοκράτες να επιχειρήσουν και νέο χτύπημα αυτή τη φορά με το ρουκετοβόλο που διαθέτουν, με το οποίο έχουν κάνει δύο αποτυχημένες επιθέσεις.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για μια οργάνωση με τουλάχιστον 6 μέλη εκ των οποίων ορισμένα έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και ζουν στην παρανομία.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι ένας νεαρός αντιεξουσιαστής, που εξαφανίστηκε αμέσως μετά την υπόθεση του εντοπισμού μεγάλου αριθμού Καλάσνικοφ και φυσιγγίων, που είχαν βρεθεί σε χώρο στάθμευσης στα Εξάρχεια.

Πηγή: Megatv

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64108327