Η αστυνομία αναζητά πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή για ξυλοδαρμό

Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή με θητεία σε ομάδες της Super League και διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες βρίσκεται η αστυνομία.

Ο παίκτης, σημειώνει το naftemporiki.gr, αναζητείται από τις αρχές από to Σάββατο το απόγευμα όταν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικών κατηγοριών, ανάμεσα στον Ηρακλή Αγίου Λουκά και στον Πυρσό Πετριάς, φέρεται να πρωταγωνίστησε σε επεισόδια που έγιναν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παικτών της γηπεδούχου ομάδας.

Με το που ξεκίνησαν τα επεισόδια και μετά την επίθεση που έκανε σε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή ο έμπειρος παίκτης, που στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα αρκετών ομάδων της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας, μίας εκ των οποίων από τις μεγαλύτερες της χώρας, αποχώρησε από το γήπεδο κι από τότε αναζητείται.

Και τα τρία θύματα των επεισοδίων διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο Έδεσσας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι δύο, μάλιστα, πήραν εξιτήριο σήμερα το πρωί, ενώ και ο τρίτος αναμένεται να βγει σύντομα, ίσως κι εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το άτομο το οποίο αναζητείται είναι 23χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατάγεται από τον Άγιο Λουκά και εδώ και τρία χρόνια έχει αποκλειστεί από τις εθνικές ομάδες εξαιτίας ναζιστικού χαιρετισμού που έκανε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Πρόκειται, όπως σημειώνει το ethnos.gr, για τον Γιώργο Καττίδη, ο οποίος σε ανάρτησή του σε λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα ανέφερε πως: «Το μόνο που έχω να πω είναι πως δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν και όλα αυτά που γράφονται».