Φωτιά στη Νέα Πέραμο - Μήνυμα του 112 για εκκένωση προς Μέγαρα

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λουτρόπυργος Νέας Περάμου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε παράδρομο στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου, στη δυτική πλευρά της Εθνικής Οδού.

Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και ενάεριες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα- εκ των οποίων το ένα είναι για εναέριο συντονισμό- και 2 αεροσκάφη ενώ συνδρομή παρέζουν υδροφόρες ΟΤΑ.

 

Φωτιά στη Νέα Πέραμο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε από την μεσαία και την αριστερή λωρίδα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθο στο ρεύμα προς Κόρινθο, η οποία είχε κλείσει λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου και μόλις τρία χιλιόμετρα από τα διόδια της Ελευσίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς και η διέλευση των οχημάτων διεξαγόταν από την παλιά Εθνική Όδο.

Επίσης, διεκόπη για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Μεγάρων Περαχώρας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από τη συμβολή της με την Παλαιά Εθνική Οδό. Η κίνηση στη συγκεκριμένη επαρχιακή οδό αποκαταστάθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι.

Το megaratv.gr αναφέρει πως λίγο πριν τις 11:30 δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικσμού Άνω Βλυχάδα (πάνω από την Εθνική) για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τη μαρτυρία του αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, Κωνσταντίνου Φυλακτού.

ekkenosi-112

fotia