Τη Δευτέρα η απολογία της Πισπιρίγκου στον ανακριτή

Τη Δευτέρα το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της,της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων.

Η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που θα την θέσουν τόσο η δικαστική λειτουργός όσο και ο εισαγγελέας πριν αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση σε σχέση με την προφυλάκιση της.

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ πέρασε το τρίτο βράδυ η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Η Πισπιρίγκου παραμένει «σιωπηλή» για δεύτερη ημέρα μετά τη σύλληψη της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και πλέον οι Αρχές ερευνούν τις υποθέσεις θανάτου της

Ήδη αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας, με τη συνδρομή ιατρών, ιατροδικαστών, τεχνικών συμβούλων, γενετιστών, αναζητούν τις συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών, προκείμενου να αποσαφηνιστεί αν τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από την ίδια ουσία, την κεταμίνη, όπως η Τζωρτζίνα, ή η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική. Ενδεικτικό είναι πως ιατροδικαστές δεν αποκλείουν την πιθανότητα ασφυξίας.

Χθες, η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, ερεύνησε το σπίτι της 33χρονης κατηγορούμενης στην Πάτρα αναζητώντας στοιχεία και βάζοντας στο μικροσκόπιο το κινητό τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της.