Πάτρα: Έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσία εισαγγελέα

Έρευνα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα διεξάγει η Ασφάλειας Πατρών, παρουσία εισαγελέα. Στο σπίτι βρίσκεται η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία άνοιξε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται έρευνα για στοιχεία που αφορούν στην ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει ήδη κάποια αντικείμενα στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.

 

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, με παραγγελία του ανακριτή Αθηνών, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών πραγματοποιούν αυτή την ώρα έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου 27 λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής και μαζί τους βρισκόταν η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία τους άνοιξε την πόρτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον ανακριτή, προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο, που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Να σημειωθεί πως η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.