Στα χέρια των ελληνικών αρχών ο 20χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη - Οδηγείται στη Θεσσαλονίκη

Στις ελληνικές αρχές παραδόθηκε, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Πέμπτης, ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκης και ο οποίος διέφυγε στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 20χρονος κατευθύνεται αυτή την ώρα προς τη Θεσσαλονίκη, συνοδεία του στρατηγού της ΕΛΑΣ, επιθεωρητή Β. Ελλάδος, Κωνσταντίνου Σκούμα, ο οποίος και τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Πρόκειται για τον 11ο κατηγορούμενο στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Ο κ. Σκούμας επικοινώνησε μάλιστα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο ενημέρωσε για τη σημαντική αυτή εξέλιξη.

Νωρίτερα σήμερα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς. Τον συνόδευε ο πατέρας του, ο οποίος αφού τον παρέδωσε στους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την παράδοση του 20χρονου

Λίγη ώρα μετά από την παράδοση του 20χρονου στις ελληνικές Αρχές, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε σχετική δήλωση, αναφέροντας πως ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε αυτοβούλως στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας και συνελήφθη.

«Εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη πριν από λίγο στα ελληνοαλβανικά σύνορα, δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης, 20χρονος αλλοδαπός που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.