Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σουίτα 401 που έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη, πριν τον βιασμό της 24χρονης

Βίντεο-ντοκουμέντο από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη, που έγινε στο ξενοδοχείο όπου καταγγέλλει η 24χρονη ότι βιάστηκε, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για τις πρώτες εικόνες μέσα την σουίτα «401» του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Δυνατή μουσική και άφθονο αλκοόλ συνθέτουν το σκηνιό της βραδιάς.

Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές, ενώ στη σουίτα bρίσκεται και η 24χρονη, που δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ.

«Θα παλέψω μέχρι τέλους για να βρω το δίκιο μου»

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας…» σημείωσε η 24χρονη Γεωργία, η οποία σήμερα εμφανίστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον της ανακρίτριας για την 4η κατάθεσής της, αυτή τη φορά παρουσία ψυχολόγου.

Μπροστά στις κάμερες επαναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να βρει το δίκιο της, για να αποδείξει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και να δει τους δράστες να πληρώνουν για την πράξη τους.

Στην κατάθεσή της επέμεινε ότι κάποιοι φρόντισαν να χάσει τις αισθήσεις της, με ουσίες που πιθανότατα έριξαν στο ποτό της, για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Η 24χρονη κλήθηκε να ανακαλέσει στη μνήμη της όσα θυμάται από τη στιγμή που έφυγαν οι φίλες της και η ίδια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ενώ κλήθηκε να ανασύρει δύσκολες μνήμες από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, προσκόμισε μηνύματα που εστάλησαν και κλήσεις που έγιναν εκείνο το βράδυ.

Κατέθεσε ο εργοδότης της 24χρονης

Στη λίστα των καταθέσεων έχουν προστεθεί ο εργοδότης της 24χρονης αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, και ένα φιλικό του πρόσωπο που θα καταθέσει τη Δευτέρα. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.

«Τον πήρε τηλέφωνο έντρομη και του είπε ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Φύγαμε κατευθείαν με το αυτοκίνητο του και βρήκαμε στο ξενοδοχείο ένα κορίτσι σαφώς κακοποιημένο με μαυρισμένα γόνατα, σε κακό χάλι», σημείωσε φίλος του εργοδότη της 24χρονης.

Την ερχόμενη εβδομάδα καλείται να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο.