Εξιτήριο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου νοσηλευόταν πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Αυγούστου 2021, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, που περνάει ευτυχώς ομαλά, στην φάση της ανάρρωσης μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, παρέμεινε για 48 ώρες στο νοσοκομείο Αγία Ολγα. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός, σε άριστη κατάσταση, με τους γιατρούς να του έχουν δώσει οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το εξιτήριο στον Νίκο Χαρδαλιά

Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΙΤΗΡΙΟ, στο ΠΛΕΥΡΟ του ΣΥΝΕΧΩΣ η  ΣΥΖΥΓΟΣ του – Voliotaki.gr

Υπέστη οξύ ισχαιμικό επεισόδιο τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Πριν από δύο ημέρες, ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπος Πρίφτης, ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως «περί την 14:30 τη Δευτέρα 16 Αυγούστου προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «ο υφυπουργός υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς, σημειώνοντας πως θα παρέμενε στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Σημειώνεται σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας πως την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.