Παραμένει στη ΜΕΘ ο Νίκος Χαρδαλιάς: Το μήνυμα της συζύγου του - «Βροχή» από ευχές για ταχεία ανάρρωση

Στη ΜΕΘ παραμένει για στενή παρακολούθηση και ανάνηψη από την μικροεπέμβαση για την τοποθέτηση στεντ στην οποία υπεβλήθη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2021, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει ότι ο κ. Χαρδαλιάς, «θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπος Πρίφτης, ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου «υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων, επιτυχώς».

Σχετική ανάρτηση στο Facebook για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά έκανε και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-08/yiota.jpg.webp?itok=Oe3Bslqy

«Βροχή» από ευχές για ταχεία ανάρρωση

Επίσης, ο πολιτικός κόσμος έστειλε τις ευχές για γρήγορη και καλή ανάρρωση, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Επίσης, έγινε γνωστό από την κυβέρνηση ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ. Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, με αναρτήσεις τους στο Τwitter, έστειλαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Επίσης, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, επισκέφθηκε ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές για ταχεία και πλήρη ανάρρωση, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα.

«Ευχόμαστε στον Νίκο Χαρδαλιά και την οικογένεια του γρήγορα περαστικά και καλή επάνοδο στα καθήκοντα του», αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενώ ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, εξέφρασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Θερμές ευχές για γρήγορα περαστικά απέστειλε και ο Παύλος Πολάκης.

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης έστειλαν περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Η ανάρτησή στο Twitter έχει ως εξής: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Νίκος Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».