Αποκαλύψεις από το ημερολόγιο της Καρολάιν-Τι έγραφε για τον δολοφόνο της

Μία ιδιαίτερα έντονη σχέση, με προβλήματα περιγράφεται στο ημερολόγιο που κρατούσε η 20χρονη Καρολάιν, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, εύρημα που ρίχνει φως στην υπόθεση ως προς τις σχέσεις της με τον 32χρονο σύζυγό της.

Στο 26 σελίδων διαβιβαστικό που συνέταξε η αστυνομία για την υπόθεση, συμπεριλαμβάνονται και αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης, μερικά από τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας και στα οποία περιγράφονται οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, η άτυχη κοπέλα διατηρούσε κρυπτογραφημένο ημερολόγιο και συνήθιζε να γράφει για τη σχέση της με τον πιλότο, πριν ακόμα αποκτήσουν μωρό.           Επισημαίνεται ότι τα παρακάτω αποτελούν αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν η Καρολάιν περιέγραφε και άλλες καταστάσεις που βίωνε στον γάμο της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τα τα αποσπάσματα που δημοσίευσαν πολλές ιστοστελίδες, μεταξύ των οποίων και το iefimerida.gr, στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιό της: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά, θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

«Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη»

Σε άλλη σημείωση η 20χρονη είχε γράψει: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου, ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

«Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ»

Στις 30.12.19, μετά από έναν ακόμα τσακωμό, η Καρολάιν έγραψε: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο μετά αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά».

«Σκέφτομαι να φύγω. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη»

Μια μέρα μετά, είχε σημειώσει στο ημερολόγιο: «Τσακώθηκα με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

«Σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι»

Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 2020, αφού είχε η μικρή Λυδία είχε κλείσει τον ένα μήνα, η Καρολάιν είχε γράψει, μεταξύ άλλων, πως ήθελε να φύγει από το σπίτι: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι .Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».