25η Μαρτίου: Μόνο στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα - Δεν θα γίνουν οι μαθητικές

Μόνον η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου  επέτειος των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι λόγω της πίεσης που δέχεται το σύστημα και της έξαρσης της πανδημίας, στις 25 Μαρτίου θα διεξαχθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και δεν θα γίνουν οι καθιερωμένες μαθητικές παρελάσεις και αυτή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Θα είναι ένα θέαμα ποιοτικό και περήφανο», δήλωσε η Α. Πελώνη και πρόσθεσε ότι αν το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθούν σε υψηλό επίπεδο.

Πελώνη για 25η Μαρτίου: Θα γίνει μόνον η στρατιωτική παρέλαση και θα  μεταδοθεί τηλεοπτικά - CNN.gr

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση αναμένει απάντηση στις προσκλήσεις που έχει αποστείλει στον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν, καθώς και στον πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι μία ημέρα πριν, θα λάβει χώρα και ειδική επετειακή εκδήλωση στην Εθνική Πινακοθήκη.

Αναφορικά με την αυριανή συζήτηση στη Βουλή και την επίκαιρη ερώτηση που έθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το πλαίσιο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης με βάση τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από την Επιτροπή Αλιβιζάτου.