Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος «έφυγε» από τη ζωή

Ο ταλαντούχος, γοητευτικός και αγαπημένος ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος, ο οποίος  έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Τμήμα Ηθών», έφυγε δυστυχώς από την ζωή, σε ηλικία 60 ετών.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - NEWS

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, με το ιδιαίτερο στιλ και «σήμα κατατεθέν» τη μακριά κόμη του, άφησε την τελευταία του πνοή, είδηση που έκανε γνωστή μέσω των social media ένας προσωπικός του φίλος, ο Βασίλης Σπυρόπουλος.

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο αδερφικός φίλος και σύντροφος Θεόφιλος Βανδώρος. RIP φίλε», έγραψε συγκλονισμένος στο Facebook, αναρτώντας μία ωραία φωτογραφία του.

Νίκος Βανδώρος: Λύγισε ο ηθοποιός για τον θάνατο του γιου του Θεόφιλου -... | People & Style Ειδήσεις

Ο Θεόφιλος Βανδώρος ήταν γιος του επίσης γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Βανδώρου.

Θεόφιλος Βανδώρος: Συγκλονίζει ο πατέρας του ηθοποιού μετά το θάνατο του γιου του (βίντεο) | iRafina

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο του στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τμήμα Ηθών».

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - arthro.gr

Πέρασε μία δεκαετία στο Παρίσι όπου συνέχισε τις υποκριτικές σπουδές του κάνοντας και τις πρώτες του δουλειές, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τμήμα Ηθών», «Λάμψη» και «Φιλοδοξίες».

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - CNN.gr

Συμμετείχε και στο θέατρο παίζοντας σε αρχαία δράματα, κλασικά και σύγχρονα έργα, μεταξύ των οποίων ο «Ματωμένος Γάμος« του Λόρκα, η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, η «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη κ.ά.