Νεκρός σε τροχαίο ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love Πάνος Ζάρλας - Σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του - (Videos)

Νεκρός σε τροχαίο ο παίκτης (και μαζί με την Στέλλα Μιζεράκη νικητής),  του προηγούμενου κύκλου του Power of Love, Πάνος Ζάρλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του στη Λεωφόρο  Συγγρού στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, ανήμερα δηλαδή των γενεθλίων του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο άτυχος  Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος και έτρεχε με την μηχανή του, όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, στο ύψος του Ωνασείου και στο ρεύμα ανόδου προς το κέντρο της Αθήνας. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. 

Δείτε το Video:

Τραγική ειρωνεία στα προφίλ του στα sosial media. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο οι φίλοι, του ευχόταν «χρόνια πολλά » για τα γενέθλιά του και «υγεία», καθώς σήμερα θα έκλεινε τα 28 του χρόνια.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν συγγενείς του Πάνου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Στέλλα, η οποία συντετριμμένη, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία, έσπευσε επί τόπου και συνομιλούσε με τους αστυνομικούς.

Δείτε το Video:

Έκκληση της οικογένειας, για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες…

Σημειώνεται, πως ακριβώς επειδή δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που η μηχανή προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα, ενώ η Λεωφόρος Συγγρού, εκείνη την ώρα, δεν έχει συνήθως έντονη κυκλοφορία, η οικογένεια και οι φίλοι του Πάνου Ζάρλα, κάνουν έκκληση για οποιοδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε τυχόν στο σημείο, εάν έχει να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.