Λέσβος: Μητέρα 2 παιδιών η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε νεκρή απ' το σπίτι της στη Βρίσα

Νεκρή ανασύρθηκε στις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας εγκλωβισμένη γυναίκα από τα ερείπια του σπιτιού της, στη Βρίσα της Λέσβου.

Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επιχειρούσαν εκεί, μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ.

Πρόκειται για την Ελένης Βαλελή, την οποία πλάκωσε ο τοίχος που κατέρρευσε στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν. Μάλιστα οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 3 ώρες για να την απεγκλωβίσουν. Σύμφωνα με τους γείτονες, η άτυχη γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών, το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, εγκλωβισμένη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στα ερείπια του σπιτιού της μία άλλη γυναίκα, η Ελένη Βαλελή. Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Στράτης Κυτέλης, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ότι τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν επικοινωνία με τη γυναίκα.

Από την στιγμή που οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εντόπισαν τραυματισμένο με κατάγματα στα πόδια τον Γεώργιο Βαλελή, σύζυγο της αγνοούμενης γυναίκας, γνώριζαν ότι η γυναίκα είναι εγκλωβισμένη στα χαλάσματα του σπιτιού της.