Βόλος: Άγρια δολοφονία 37χρονου - Ύποπτος ο αδελφός του

Συγκλονίζει η αγριότητα του εγκλήματος που αποκαλύφτηκε τα ξημερώματα στις εργατικές κατοικίες του Φυτόκου στην Νέα Ιωνία Βόλου. Θύμα, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 37 ετών που βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι, όπου διέμενε με τον αδελφό του με θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι, από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να σκότωσε τον άτυχο άνδρα και να τον έσυρε στην συνέχεια έξω από το σπίτι όπου εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί και ενημερώθηκε η Αστυνομία.Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν από τη πρώτη στιγμή ο υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη και η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η σορός του θύματος βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του και δίπλα από το αυτοκίνητό του, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία.Περίοικοι λίγο αργότερα άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο, για να δουν τι ακριβώς συνέβη.Μάλιστα ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνοι τους, στο πατρικό τους σπίτι.Η κ. Λεονταρή, αφού εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα και το σπίτι εκτιμά ότι ο φόνος έγινε με βαρύ αντικείμενο με χτυπήματα στο κεφάλι, εντός του σπιτιού και στη συνέχεια το σώμα του άτυχου άνδρα σύρθηκε εκτός της οικίας.

Μιλώντας στην Θεσσαλία Τηλεόραση η κ Λεονταρή ανέφερε ότι “πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από θλων αντικείμενο (βαρύ χωρίς αιχμές ή ξύλο) κι επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι¨, δήλωσε η ιατροδικαστής που τονίζει ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την κ. Λεονταρή ο θάνατος του 37χρονου εντοπίζεται από τις 3 σήμερα τα ξημερώματα και μετά».Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες που οδήγησαν στην άγρια δολοφονία του 37χρονου.