Nίκος Ρωμανός: "Χορεύοντας με τον θάνατο για 24 μέρες"

Με μια επιστολή-φωτιά, στην οποία  κατηγορεί τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και όσους δεν του έδωσαν άδεια ως ηθικούς αυτουργούς σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου, απαντά ο Νίκος Ρωμανός στην απόρριψη του αιτήματός του για εκπαιδευτική άδεια. Καταγγέλλει επίσης το υπουργείο Δικαιοσύνης για παρέμβαση, υποστηρίζοντας ότι, μια μέρα πριν συνεδριάσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, έδωσε ξεκάθαρη εντολή για την απόρριψη του αιτήματός του για άδεια.

Ακόμα ένα πρόσωπο που «φωτογραφίζει» είναι ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε πάρει σαφείς πολιτικές εντολές από τους πολιτικούς του προϊσταμένους στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Από τα πυρά του δεν ξεφεύγει ούτε η εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού Ευαγγελία Μαρσιώνη, την εντολή της οποίας για την αναγκαστική του σίτιση χαρακτηρίζει πράξη πραγματικού βιασμού.

Τέλος, κλείνοντας την επιστολή του, με τίτλο “Χορεύοντας με τον θάνατο για 24 μέρες”, αδειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας: «Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται. Πάντως όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ενώ ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνησή μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε ολόκληρη η επιστολή του Νίκου Ρωμανού

http://www.iefimerida.gr/news/181082/epistoli-fotia-toy-nikoy-romanoy#ixzz3KpYO15cE