Διήμερη αποχή ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από τον ΣΚΑΪ

Την απόφαση του να απέχει από τα πάνελ των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ σήμερα και αύριο γνωστοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας «πρωτοφανή εκστρατεία εκφοβισμού των πολιτών», αφού «έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του “ΝΑΙ”».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει αποδείξει με τη στάση του, εδώ και χρόνια, πως δεν φοβάται αλλά αντίθετα επιζητά την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση».

«Είναι αδιανόητη, όμως, αυτή η απροκάλυπτη και χυδαία στράτευση μέσων ενημέρωσης ενάντια σε κάθε δεοντολογία και αντικειμενικότητα», συμπληρώνεται.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως ο ίδιος και τα στελέχη των ΑΝΕΛ θα κάνουν εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, αναμένοντας παράλληλα αποφάσεις από το ΕΣΡ.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ο κ.Καμμένος: “Αφού σύστησε ο Οικονόμου στα παιδιά μου να μη μου μοιάσουν, στο ΣΚΑΙ τα ενημέρωσε ότι θα φύγω με το διαβατήριο που ψήφισα. Αθλιότητες ΤΕΛΟΣ” και συμπλήρωσε με νέα ανάρτηση: “Εμπάργκο λοιπόν οι ΑΝΕΛ στον ΣΚΑΙ αναμένω το ΕΣΡ”.