Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έθεσε εκτός ομάδας τον Άντονι μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τους «κόκκινους διαβόλους» ακόμη και σε περιόδους που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Μετά τις διαμαρτύριες για… «κάλυψη» της διοίκησης προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό Άντονι, ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφο του Γκαμπριέλα Καβαλίν για για κακοποιητική συμπεριφορά, η διοίκηση αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του. Ωστόσο αυτό έγινε αφότου προεκυψαν και δύο ακόμη γυναίκες οι οποίες τον κατηγόρησαν για ανάλογη συμπεριφορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντονι κατηγορήθηκε από την πρώην φίλη του για βία, κατηγορία την οποία ακολούθησε η δημοσίευση συντριπτικών στοιχείων εις βάρος του, στο βραζιλιάνικο Τύπο.

Με επίσημη τοποθέτηση, οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκαθαρίζουν πως αναγνωρίζουν τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του και η επιστροφή του στην ομάδα δεν θα γίνει μέχρι να παράσχει πειστικές δικαιολογίες στις αρχές για τις κατηγορίες.

Ο ίδιος ο Αντονι με μήνυμα του μέσω των social media επιβεβαίωσε την συμφωνία που έκανε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Συμφώνησα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχω μία περίοδο απουσίας, ώστε να διευθετήσω τις κατηγορίας που έχουν γίνει εναντίον μου.

Αυτό ήταν μία κοινή απόφαση ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε απόσπαση της προσοχής από τους συμπαίκτες μου οποιαδήποτε αμφισβήτηση για το κλαμπ».