Σούπερ Καπ Ευρώπης: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και Τσέφεριν στον Ολυμπιακό για τη διοργάνωση - Η ανάρτηση Μαρινάκη

Μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου ήταν ο τελικός του φετινού Σούπερ Καπ Ευρώπης, που διεξήχθη το βράδυ της 16ης Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.

Όσοι βρέθηκαν στο ανακαινισμένο φαληρικό στάδιο, εντυπωσιάστηκαν από την άψογη οργάνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τελικό ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι υπέρ της αγγλικής ομάδας.

Η φιλοξενία της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης με απόλυτη επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη τόσο από τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν μαζί τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι δυο τους συνεχάρησαν τους Πειραιώτες για την άριστη οργάνωση.

Η ανάρτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης για το Σούπερ Καπ Ευρώπης:

«Μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά εχθές, με τον τελικό του UEFA SUPER CUP 2023 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδό μας, στον Πειραιά μας, στην ΕΛΛΑΔΑ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτό! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχημένη διοργάνωση αυτού του μεγάλου τελικού! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Super Cup φέτος, αλλά και στην Σεβίλλη για τη δύναμη και το πάθος που έδειξε σε αυτόν τον δυνατό τελικό!», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ανάρτησή του για τον τελικό.

Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε στου Ρέντη την επομένη του Σούπερ Καπ

Μία ημέρα μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ, ο Ολυμπιακός άνοιξε και το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έμειναν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των εγκαταστάσεων, αλλά και το επίπεδο των υπηρεσιών στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο.