Έφτασε στο Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ - Υπό αστυνομικό κλοιό η αποστολή (photos)

Στο Ζάγκρεμπ έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της ΑΕΚ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Τα μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στο Ζάγκρεμπ, για τον αυριανό (15/8, 21:00) αγώνα με την Ντιναμό, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού του Champions League, ήταν πολύ αυστηρά.

Μετά τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, την περασμένη Δευτέρα, που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα στην OPAP Arena, από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο Ζάγκρεμπ η αποστολή της Ένωσης η κροατική αστυνομία ήταν παντού, συνοδεύοντάς την ως το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει.

Με την άφιξη της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο, δύο πούλμαν παρέλαβαν τα μέλη της από την πίστα του αεροδρομίου (από το cargo και όχι από την κεντρική εγκατάσταση).

Συνοδευόμενα λοιπόν από πλήθος αστυνομικών και με αποκλεισμένους όλους τους δρόμους, τα δύο λεωφορεία κινήθηκαν χωρίς καμία στάση προς το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Εκεί υπάρχει επίσης ισχυρή αστυνομική δύναμη και προς το παρόν όλα κυλούν ήσυχα και χωρίς προβλήματα ενόψει της συνέντευξης Τύπου και της προπόνησης της ΑΕΚ που θα γίνει το απόγευμα στο «Μάξιμιρ».

Δείτε φωτογραφίες από την Κροατία: