Σενάριο μεταγραφής του Μέσι στη Σαουδική Αραβία με 400 εκατ. το χρόνο - Παίρνει μαζί και δύο φίλους του

Το σίριαλ Λιονέλ Μέσι καλά κρατεί, με την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά αυτός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και παίρνει «πακέτο» Μπουσκέτς, Άλμπα.

Στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως κινείται και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι έτοιμος να ενδώσει στα δισεκατομμύρια πετροδόλαρα των Σαουδαράβων.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεόραση, ο Αργεντινός άσος της Παρί φέρεται να δέχθηκε μια τεράστια πρόταση, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, για να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες, ωστόσο πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον… ρίξει στο συναίσθημα, καθώς, όπως λέει και το γνωστό ρητό, τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς…

Θέλει «πακέτο», εκτός από Μέσι, και Μπουσκέτς, Άλμπα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει προσεγγίσει και τον Σέρχιο Μπουσκέτς, του οποίου το συμβόλαιο με τους «μπλαουγράνα» λήγει το καλοκαίρι, ενώ φλερτάρουν και με τον Τζόρντι Άλμπα.

Ο Μέσι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, που διαψεύδει το ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεοπτικής εκπομπής El Chiringuito και τονίζει ότι «θα αποφασίσει όταν λήξει το γαλλικό πρωτάθλημα. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του εγγυώνται ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα».