Αυλαία στο Nations League με τρία γκολ για την Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Β. Ιρλανδία και να ολοκληρώσει το Nations League με τον καλύτερο τρόπο.

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Δημήτρη Πέλκα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λέιβερι με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Εθνική να «μπαίνει δυνατά» και στο 55′ ο Μάνταλος τροφοδότησε τον Μπακασέτα ο οποίος μέσα στην περιοχή αν και σκόνταψε έδωσε παράλληλα στον Μασούρα, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να διαμορφώνει το 2-1. Δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα, ο Πέτρος Μάνταλος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το τελικό 3-1.

Έτσι η Εθνική κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον 2ο όμιλο της League C με 15 βαθμούς και να πάρει την άνοδο στο League B για το επόμενο Nations League.