Τσιτσιπάς: «Ποιό είναι το πρόβλημα με τα toilet breaks;»

Μπορεί ο Έλληνας άσος να πέτυχε τον στόχο του απέναντι στον Αντριάν Μαναρινό, επικρατώντας 3-1 στα σετ, αλλά δεν βρίσκεται στο προσκήνιο η επιτυχία του.

Ο Τσιτσιπάς αποδοκιμάστηκε από το κοινό την ώρα που επέλεξε να κάνει διάλειμμα, ενώ δόθηκε συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου.

Ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο θέμα, πιέζοντάς τον αρκετά και υπήρξε αντιπαράθεση σε λογικά πλαίσια. «Οι κανόνες είναι να τηρούνται. Αν είμαι εντός των ορίων στους κανόνες πού είναι το πρόβλημα;», αναρωτήθηκε ο Τσιτσιπάς.

Ο δημοσιογράφος επέμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε: «Θυμάσαι τι έγινε στον τελικό του 2012 και το toilet break που έκανε ο Μάρεϊ;».

«Έκανε τρία λεπτά λιγότερο χρόνο», απάντησε ο ρεπόρτερ. «Και αυτά τα τρία λεπτά κάνουν την διαφορά ε;», είπε ο 23χρονος άσος.

Η στιχομυθία συνεχίστηκε και ο Τσιτσιπάς καταλήγοντας ανέφερε: «Άλλοι κάνουν πάνω από 25 δευτερόλεπτα για το σερβίς. Δεν έχω τίποτα με άλλους παίκτες και δεν παραπονούμαι. Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι όπως μου έχουν μάθει οι γονείς μου. Κοιτάζω τον εαυτό μου.

Άλλοι παίκτες δίνουν βάρος στο να κριτικάρουν τους αντιπάλους τους. Δεν θα αλλάξουν πολλά στο ματς ότι και να λέμε. Αν έχω παραβεί τους κανόνες, ναι να τιμωρηθώ. Όμως δεν το έχω κάνει».