«Κλαίω ακόμα-Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό!»-Το συγκινητικό μήνυμα της Μιλλούση για τον θρίαμβο του Πετρούνια

«Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό» δηλώνει η Βασιλική Μιλλούση, σύζυγoς του Λευτέρη Πετρούνια, για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε ανάρτηση της στο facebook, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής γράφει ότι κλαίει ακόμα από χαρά για τον θρίαμβο του μεγάλου Έλληνα αθλητή, ο οποίος κατέκτησε σήμερα την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα στους κρίκους.

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες! Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε», ανέφερε στην ανάρτηση της η Βασιλική Μιλλούση.