Απέφυγε τα μεγάλα ονόματα ο Τσιτσιπάς στο Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στην πλευρά του Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο μπορεί να συναντήσει στα προημιτελικά, ωστόσο αν λάβουμε υπ’ όψιν τις επιδόσεις του Ρώσου στο χώμα, μάλλον θα είναι δύσκολο να πετύχει τέσσερις νίκες στο Roland Garros.

Πιθανός αντίπαλος του Στεφ στα ημιτελικά είναι ο Ντόμινικ Τιμ και, θεωρητικά, φαίνεται ότι και οι δύο έχουν τεράστια ευκαιρία για… κάτι καλό στο Παρίσι!

Στην άλλη πλευρά, έχουν κληρωθεί οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ, που λογικά θα συναντηθούν στα ημιτελικά, ενώ ο Νόλε έχει στο δικό του τέταρτο τον Ρότζερ Φέντερερ! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρει τον Ελβετό θρύλο στα προημιτελικά…

Ο Στεφ παίζει στον πρώτο γύρο με τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί και στον δεύτερο με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Σεμπάστιαν Κόρντα και τον Πέδρο Μαρτίνεθ. Ο νεαρός Αμερικανός μπορεί να βάλει δύσκολα στον 22χρονο Έλληνα…

Στον τρίτο γύρο θα αναμετρηθεί λογικά με Φίλιπ Κραΐνοβιτς ή Τζον Ίσνερ και στον τέταρτο με Μίλος Ράονιτς ή Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Στα προημιτελικά, εκτός του Μεντβέντεφ, πιθανός αντίπαλος είναι ο Κριστιάν Γκαρίν, αλλά και ο Ράιλι Οπέλκα, πριν τον Ντόμινικ Τιμ ή τον Σάσα Ζβέρεφ στα ημιτελικά.