Αναβολή στον αγώνα Λαμία-ΑΕΛ λόγω... δελτίων

Αναβάλλεται ο αγώνας της Λαμίας με την ΑΕΛ προφανώς για το θέμα με την ανάκληση των δελτίων των παικτών της Λάρισας, παρά τις δηλώσεις Κούγια ότι θα χρησιμοποιηθούν κανονικά. Λόγω ΚΑΠ η εξέλιξη, μετά την απόφαση της ΕΠΟ.

Προς αναβολή ο αγώνας της Λαμίας με την ΑΕΛ λόγω του θέματος με την ανάκληση των δελτίων δέκα παικτών της Λάρισας από την επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ. Ο διαιτητής δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση να γίνει το ματς με παίκτες χωρίς δελτία και το ματς δεν μπορεί να διεξαχθεί, καθώς η ΑΕΛ δεν συμπληρώνει ενδεκάδα.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει ότι η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει κανονικά τους παίκτες και το ζήτημα θα κριθεί αργότερα στα δικαστήρια, κάνοντας δριμεία επίθεση στην ΕΠΟ. Από την ομοσπονδία λέγεται ότι υπήρξε ενημέρωση προς την ΠΑΕ ΑΕΛ για ληξιπρόθεσμη επιταγή προς την ΕΠΟ ύψους 24.000 ευρώ, κάτι που οδήγησε στην ανάκληση των δελτίων των παικτών που αποκτήθηκαν με μεταγραφή τον χειμώνα. Υπήρξε επίσημη απόφαση του διαιτητή και αναμένεται για το τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει ακόμη στο πρωτάθλημα, αφού το ματς του πρώτου γύρου είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω κρουσμάτων και θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου!