Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπάγερν - Κέρδισε 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της. Με τον Κομάν να είναι ο χρυσός σκόρερ στο 59′ και με τον Νόιερ να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση και να πιάνει ό,τι πήγαινε μέσα, η ομάδα του Φλικ έγραψε ιστορία με το 1-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε 11 παιχνίδια στο Champions League πήρε 11 νίκες και δίκαια είναι στην κορυφή της Ευρώπης.

Τεράστιος Νόιερ, κράτησε όρθια την ομάδα του τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο σε ευκαιρίες των Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μαρκίνιος. Σε κακή βραδιά τα περισσότερα από τα αστέρια της Παρί, την ώρα που η Μπάγερν εμφανίστηκε… κυνική, σημείωσε ένα γκολ στο 59′ και από το 75′ και μετά… έσβησε το ματς χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 59’ ο Κίμιχ έβγαλε ωραία  σέντρα από τα δεξιά, βλέποντας τον Κομάν στο δεύτερο δοκάρι κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς.

ΠΑΡΙ ΣΖ (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ (80΄ Κουρζάβα), Μαρκίνιος, Παρέδες (65΄ Βεράτι), Ερέρα (72΄ Ντράξλερ), Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (80΄ Τσούπο-Μότινγκ), Μπαπέ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (25΄ Σίλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τιάγκο, Κομάν (68΄ Πέρισιτς), Μίλερ, Γκνάμπρι (69΄ Κουτίνιο), Λεβαντόφσκι