Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να διώξει ποδοσφαιριστή που απέκτησε πριν δύο βδομάδες!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/7) ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως σταματά κάθε κουβέντα για τον Γουίλιαν Αράο, καθώς δεν μπόρεσε να βρει άκρη με τους ατζέντηδες του Βραζιλιάνου, που διαρκώς παρουσίαζαν διαφορετικές απαιτήσεις.

Με τον Γιασίν Μεριά να αναμένεται τη Δευτέρα (30/7) στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες, ένας άλλος στόπερ βρίσκεται στον αέρα. Και δεν μιλάμε για τον Μπιορν Ένχελς, που ήδη προπονείται με τους “κομμένους”, αλλά για τον Ρόντερικ Μιράντα!

Ο Πορτογάλος στόπερ έχει προβληματίσει έντονα με την παρουσία του την διοίκηση των “ερυθρολεύκων” και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η απόκτηση του Μιράντα ανακοινώθηκε στις 11 Ιουλίου, με τον παίκτη να φτάνει στο Λιμάνι ως δανεικός από την Γουλβς.

Ωστόσο η εικόνα του στις προπονήσεις και τα φιλικά που αγωνίστηκε, δημιούργησε ερωτηματικά ως προς την αναγκαιότητα της παρουσίας του στην ομάδα. Με τους “ερυθρόλευκους” να σκέφτονται την περίπτωση απεμπλοκής τους από τον Πορτογάλο στόπερ.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, ο Γιασίν Μεριά δεν θα είναι ο μοναδικός στόπερ που θα αποκτηθεί, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Ουντινέζε ο Δημήτρης Νικολάου.

sport24