Καζάνι που βράζει ο ΠΑΟΚ-Υπέβαλε παραίτηση ο Μίχελ!

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Europa League, έφερε γκρίνια και ένταση στην ομάδα και η πρώτη συνέπεια είναι η υποβολή παραίτησης από πλευράς του προπονητή Λούμπος Μίχελ.

Αργά μετά τα μεσάνυχτα, ο Λούμπος Μίχελ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη και υπέβαλε την παραίτησή του.«Φεύγω αν μου το πεις, αν πιστεύεις ότι αυτό θα κάνει καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα», φέρεται να είπε ο Μίχελ στον Σαββίδη.

Απομένει να φανεί αν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας κάνει αποδεκτή την παραίτηση του, οπότε νέα σελίδα στην φετινή διαδρομή του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί μια μακροσκελέστατη, καυστική ανακοίνωση από τη Θύρα 4 χθες, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο χθεσινός ντροπιαστικός αποκλεισμός του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ μετά από διπλά ματς με ένα σουηδικό χωριό ήρθε να επισφραγίσει μία αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου”, ενώ ανέφερε με νόημα ότι  “χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να γκρεμίσεις την περσινή ομάδα”.