Στην Ίντερ ο Κώστας Μανωλάς

Μπορεί οι Βρετανοί να έφερναν τον Κώστα Μανωλά μια ανάσα από την Άρσεναλ, ωστόσο σύμφωνα με την goal.com, o διεθνής αμυντικός παραμένει τελικά στην Ιταλία, αλλά όχι στην Ρώμη.

Νέα ποδοσφαιρική στέγη του 25χρονου ποδοσφαιριστή πρέπει να θεωρείται το San Siro, καθώς ήρθε σε κατ’αρχήν για πενταετές συμβόλαιο με την Ίντερ με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μανωλάς καρπώνεται 1.8 εκατ. ευρώ το χρόνο στη Ρόμα, ενώ δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις συνομιλίες για ένα νέο συμβόλαιο. Οι Τζιαλορόσι δείχνουν να παραιτούνται πλέον από την προσπάθεια και θέλουν να γεμίσουν άμεσα τα ταμεία τους, μια και το καλοκαίρι του 2019 ολοκληρώνεται η συνεργασία τους.

Η διοίκηση της Ρόμα αξιώνει για τον Μανωλά ένα ποσό κοντά στα 44 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εμπόδιο για τους Κινέζους επιχειρηματίες που ανέλαβαν πρόσφατα την προεδρία της Ίντερ και ήδη σχεδιάζουν ένα καλοκαίρι πολλών “μεταγραφικών μπαμ”.

Για τον Μανωλά το τελευταίο διάστημα έχει ενδιαφερθεί πληθώρα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως οι Παρί Σεντ Ζερμέν, Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ, με τον Έλληνα αμυντικό να αποτελεί ίσως ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.