Στις 17 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου (;)

Συμφωνία για τέλεση του τελικού στις 17/5 με το τιμ των βοηθών διαιτητών του Σιδηρόπουλου φέρεται να έχει προκύψει μεταξύ Κοντονή και ΕΠΟ, με τη συμμετοχή και του εκπροσώπου της FIFA για το “ελληνικό πρόβλημα”, Κ. Κουτσοκούμνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ΕΠΟ, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προκειμένου ο τελικός Κυπέλλου, να γίνει, την Τρίτη 17/5. Η συμφωνία αφορά τους διαιτητές του τελικού, που δεν θα είναι ξένοι, αλλά Έλληνες.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να αλλάξουν οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου και τη θέση των Αλεξέα και Πετρόπουλου, θα πάρουν ο Ευθυμιάδης και ο Κωσταράς, δηλαδή το ευρωπαϊκό τιμ του διεθνούς ρέφερι, ενώ ανοιχτό είναι τι θα γίνει με τους πρόσθετους βοηθούς Κουκουλάκης και Αρετόπουλο, το 4ο διαιτητή Τουμπακάρη και τον παρατηρητή Γκρούτση, ο οποίος, σημειοτέων δεν είναι διεθνής παρατηρητής.

Από την ΕΠΟ εκφράζεται η άποψη ότι πρέπει πάση θυσία να γίνει ο τελικός την Τρίτη 17/5, διότι μετά δεν θα υπάρχει άλλη διαθέσιμη ημερομηνία, ενώ και η πλευρά του Ολυμπιακού φέρεται να επιθυμεί ο τελικός να διεξαχθεί την Τρίτη (17/5) και όχι σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πηγή: soccerplus.gr