Η ατάκα του Αναστασιάδη δείχνει την έξοδο σε δύο ποδοσφαιριστές

Το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ πλησίαζε στη λήξη του και ο κόσμος στο γήπεδο της Τούμπας ζητούσε τραγουδώντας από τη διοίκηση μεταγραφές. Πρόβλημα εμφανές για τον ΠΑΟΚ το μικρό ρόστερ αλλά και η αδιαφορία κάποιων παικτών, όπως τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης δίνοντας το σύνθημα της επόμενης μέρας.

«Δεν γίνεται να μπαίνει κάποιος αλλαγή και να βγαίνει ατσαλάκωτος» τόνισε ο Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου, φωτογραφίζοντας τις αλλαγές φυσικά που πραγματοποίησε κόντρα στη γαλλική ομάδα. Μάρτενς, Παπαδόπουλος και Μαντούρο ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν από τον πάγκο και ο Ελληνας άσος είναι ο μοναδικός που συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού. Αντίθετα οι άλλοι δύο πολύ δύσκολα θα βρεθούν ξανά στα πλάνα του αφού όσες φορές κλήθηκαν να δώσουν ανάσες σε κάποιους βασικούς, απέτυχαν να ανταποκριθούν.

Πλέον ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις του εντός συνόρων. Διατηρεί το προβάδισμα στην Super League ενώ παραμένει και ζωντανός στο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο ο Αναστασιάδης είναι δεδομένο πως θα ζητήσει ενίσχυση και δεν αποκλείεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, να συναντηθεί τόσο με τον Αγγελίδη όσο και με τον Βρύζα προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/