Χρυσή Μπάλα: Ο Μέσι θέλει το Μουντιάλ και ο Ρονάλντο το αριστερό πόδι του Μέσι!

Στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από την απονομή της Χρυσής Μπάλας οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ έδειξαν ότι είναι αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο.

 Στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από την απονομή της Χρυσής Μπάλας οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ έδειξαν ότι είναι αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο.

«Θα αντάλλαζα πέντε Χρυσές Μπάλες για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Για μένα οι συλλογικοί τίτλοι είναι πιο σημαντικοί και λαμπεροί απ’ τους ατομικούς», είπε ο Λιονέλ Μέσι καθώς από την τροπαιοθήκη του λείπει ένας μουντιαλικός τίτλος.

Ο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι …ζηλεύει το αριστερό πόδι του Μέσι «Είναι πραγματικά εξαιρετικό. Θα ήθελα να το είχα κι εγώ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε -με άπαντες να ξεσπούν σε γέλια: «Είναι λίγο καλύτερο απ’ το δικό μου»! Και ο Αργεντινός, βέβαια, είπε πως ο «αιώνιος αντίπαλός του στη Ρεάλ» έχει προσόντα που ο καθένας θα ήθελε να έχει!

Ο Νεϊμάρ αναγνώρισε το μεγαλείο και των δύο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δίπλα σε δύο τεράστιους παίκτες, που είναι τα είδωλά μου και τους θαυμάζω! Αμφότεροι έχουν γράψει ιστορία. Ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω τα βήματά τους τα επόμενα χρόνια»! Για τον συμπαίκτη του, βέβαια, τον Μέσι είχε λίγο μεγαλύτερη αγάπη: «Τον θαυμάζω όχι μόνο για τις ικανότητές του στο γήπεδο, αλλά και για το ποιόν του. Τον έχω… ερωτευτεί»!

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πώς πήρε την… βαριά φανέλα με το «7» στη Γιουνάιτεντ: «Όταν υπέγραψα στην ομάδα, ήθελα να πάρω το 28, αριθμό που είχα και στην Σπόρτινγκ. Ο Σερ Άλεξ όμως μου είπε όχι. Θα πάρεις το 7! Ήμουν λίγο… φοβισμένος –επειδή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αυτό τον αριθμό-, αλλά με τα πολλά είπα οκ! Από τότε με αυτό το νούμερο έχω κερδίσει τα πάντα, οπότε έγινε τυχερό για μένα».

Πηγή: thetoc.gr