Ισοφάρισε το ρεκόρ

Ισοφάρισε το ρεκόρ που διαρκούσε από την εποχή του Μάρτον Μπούκοβι και την αγωνιστική περίοδο 1966-1967 χθες ο Ολυμπιακός με το 3 – 1 επί του Αστέρα Τρίπολης που αποτελεί την 11η συνεχόμενη νίκη του επί ισάριθμων αγώνων στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ από τον Αστέρα στα πρώτα 70 λεπτά στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά από τη στιγμή που ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 73΄ από τα 11 μέτρα οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν και δέχθηκαν άλλα δύο γκολ για το τελικό 3-1.

Το δεύτερο σημείωσε επίσης ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο 80΄ και το τρίτο ο Ιντέγε στο 86΄, ενώ για την ομάδα της Τρίπολης μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γιάννου, που πήρε το ριμπάουντ ύστερα από την απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος.

Ο Φορτούνης είναι και το πρόσωπο του αγώνα. Μπορεί να μην έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού αλλά σκόραρε δύο φορές, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Έφτασε και τα 9 γκολ. Στο β’ μέρος συνολικά ήταν σαφώς ανώτερος σε σχέση με το α’. Από κοντά του και ο Ερνάνι που βοήθησε τα μέγιστα στο δημιουργικό σκέλος και είχε συμμετοχή στα 2 από τα 3 γκολ.

Πηγή: ΑΠΕ, gazzetta.gr